Как да изберем мъжки дрехи

Ако четете това, вие вероятно сте поредния човек, който никога не е мислил за мода или смятате, че модните онлайн дрехи за мъже са само за богатите момчета или снобите. Може би си мислите, че това начинание отнема време и е избиване на някакъв комплекс, но това също не е вярно. Преди да впуснете в онлайн пазаруването на дрехи, ще ви дам няколко съвета, които автоматично ще повишат чувството ви за стил и мода.

 

Избирайте дрехи, които ви правят по-слаб.

 

Дрехите изглеждат по-добре и ласкаят си конструкцията ви, без значение какъв е  вашия тип тяло, когато те са добре прилепнали. Когато казвам прилепнали дрехи, нямам предвид   тесни дънки и други неудобни странности на т.нар мода. По-скоро да изглеждате като Джеймс Бонд или някоя знаменитост на червения килим. Дрехите трябва да са едновременно удобни и елегантни и да не ограничават притока на кръв.  Просто да подчертаят формите ви, а не да не можете да дишате в тях.

 

Използвайте добри модни брандове, като етикетът е едва забележим.

 

Дрехите с внушителни етикети, които покриват голяма площ от плата са ужасни. Е, разбира се има и изключения, но все пак едва ли ще изглеждате добре в тениска, на която стои името на фирмата производител на половината ви гръб. Въпреки, че има много хубави неща, които принадлежат на никому неизвестни марки и пак са красиви и модерни. Не винаги марката и брандът са от такова значение за качеството, но марковите стоки са в пъти по-скъпи от немарковите

 

Избирайте дрехите си да са стилни, а не модерни.

 

Хубавият костюм, е неизменна част от мъжката мода в продължение на векове, докато модните тенденции, като тесните дънки и кожените панталони идват и си отиват. Не ме разбирайте погрешно, някои тенденции се превръщат в неизменна част от стила, но това се случва в продължение на години и е обикновено просто докосване до някои  традиционен елемент от стила. Дрехите са инвестиция за дълги години и те винаги трябва да са елегантни, защото модата много бързо се мени.

 

Поддържайте фигурата си, за да сте винаги във форма.

 

Без значение какъв е вашия тип тяло и какви дрехи си купувате, винаги трябва да изглеждате добре и да харесвате собственото си отражение в огледалото.  Облеклата ще се впишат по-добре с вътрешната ви увереност и ще направят така, че дрехите ви да изглеждат по-добре на вас.

 

Не ставайте  обсебен от модата и дрехите.

 

Да, когато сте добре облечен мъж ще се чувствате изключително добре и ще искате всеки да ви вижда и да ви се любува. Но, не прекалявайте  с Нарцисизма. Просто си купувайте дрехи, които да подчертаят Вашата същност, но нека те да не станат основен източник на удовлетворение. Бъдете добре облечен мъж, които има добър усет за стил.

 

След като прочетете тази статия, вие сте от групата на стилните мъже, така че вече може да отидете обновите гардероба си!





{START_COUNTER}